Radnička prava

★ 9. Antifa night ★

05.05.2018 u 20:30 | Klub Močvara, Trnjanski nasip bb, 10000 Zagreb, Croatia

★9. ANTIFA NIGHT★
5.5.2018.
Početak: 20:30h
Ulaz: 35/50 kn
Pretprodaja: Dirty Old Empire / kreće uskoro

LINE UP:
★ She Loves Pablo
★ FNC diverzant
★ Kriva Istina
★ Kurve
★ Skelpit
+ after s KALI FAT DUB i nakon toga punk hitovi!

Mreža Antifašistkinja Zagreba i ove će godine glasno i angažirano obilježiti i proslaviti obljetnicu oslobađanja našeg dragog grada od faštičkih falangi i domaćih izdajnika. Grad Zagreb, nepokoreni grad, je prije 73 godine rekao odlučno ne fašistima i njihovim zlodjelima, stoga ćemo se još jednom okupiti na mjestu na kojem su partizanske snage 1945. započele s operacijom konačnog oslobođenja grada ― na trnjanskom nasipu!

Antifa night i Trnjanski kresovi postali su već tradicionalne manifestacije koje s ponosom i veseljem obilježavaju Dan oslobođenja grada Zagreba i cijelom društvu šalju poruku o vrijednostima antifašizma, izgradnje društva ravnopravnosti i iskorjenjivanju mržnje, koja je nažalost postala sveprisutna. Fašističke ideje nažalost nisu ugašene prije 73 godine, već se i danas javljaju u brojnim oblicima i šire kroz sve pore našeg društva.
Mi ćemo im se i dalje nastaviti suprotstavljati te ćemo se zalagati i boriti za društvo ravnopravnosti i bez mržnje, a 5.5. tu ćemo poruku poslati zajedno! 
I za ovaj Antifa night nesebično su nam se odazvali sjajni i angažirani domaći antifašistički bendovi, uz koje ćemo singalongat cijelu noć, dobro se zabaviti i poslati poruku kao i onima prije 73. godine! 

Vidimo se na Trnjanskim kresovima i 9. Antifa nightu! 
★SF-SN★

☆☆☆☆☆☆☆☆
Pretprodaja ulaznica: Dirty Old Empire
Hvala vam što ćete kupovinom ulaznice podržati organizaciju Antifa nighta i Trnjanskih kresova!
☆☆☆☆☆☆☆☆